ADVENTSKALENDER FÖR DE SMÅ…

Innehåller reklam för min egen butik www.decided.se
Ja men så var plötsligt december sådär galet nära igen… Visst är det konstigt med vissa delar av året som bara liksom flyger iväg och dessutom brukar det ju under dessa något hektiska perioder alltid hända lite extra som gör att livet känns än mer kaosigt. Ja ja, jag älskar ju advent och jul så även om det är mycket som händer just nu så tror jag att det kommer att ordna sig med alla bestyr. 
Just nu håller jag på att planera barnens kalender. Hemma hos oss har vi i flera generationer haft en lite annorlunda paketkalender men jag älskar verkligen den. Måndag till lördag turas barnen om att öppna paket och innehållet består av små miniatyrhus, gubbar, djur mm som tillsammans bildar ett vinterlandskap. Jag har alltså  preppat ett bord med bomull, lite granar mm men ju längre in i december vi kommer ju mysigare blir det där landskapet. Det roligaste av allt är att vissa av de små figurerna har följt med sen min mormor var liten så det ligger så mycket affektionsvärde i dem. 
På söndagar däremot är det dags för barnen att få små egna presenter och då brukar de istället vara lite större grejer. Nya tofflor blir det varje år och alltid pyjamasar eller andra mysiga homewear. 
I år blir det definitivt från MarMars underbara kollektion. De har verkligen prickat rätt vad det gäller den röda färgen. Tycker själv att det är så svårt med rött, antingen blir den för klar och skrikig eller för vinröd men inte den här. Deras färg Chili Pepper som finns som tights, body, tröja och klänning är makalöst fin, kika in hos mig på Decided.se för att se mer. Man kan ju självklart gå på de andra färgerna också men för oss blir det röda i kalendern 🙂
En söndag blir det någon av dessa underbara motiv från Mrs Mighettos cirkuskollektion, är så otroligt glad att vi fick in dem i shoppen! De har verkligen en enorm förmåga att ge varje karaktär en underbar person som barnen kan relatera till, rekommenderar er att läsa texterna innan ni väljer motiv till era barn/barnbarn om ni är sugna på ett print för det finns verkligen något som passar lite bättre till var och en av oss. Klicka HÄR för mer info.
Och så självklart en söndag full med godsaker och lite kakformar, kavlar och andra mysiga tillbehör… Det finns inget bätttre än att bygga upp den där underbara stämningen fram till jul. 
Nu skall jag sätta mig och tagga kläder med prislappar, fixa med silkepapper och underbara band för vilken dag som helst nu så smäller det ordentligt när Decided får en fysisk hörna i vår underbara lokala blomsterhandel… Är jag flitig och orkar, måste ju lyssna lite extra på kroppen just nu, så kanske det blir redan till helgen eller vad tror ni?
Massa juliga kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.