Så ensamt det blev… Och då?


God afton!

Tänk vad man kan längta efter lite lugn ibland när det snurrar som mest och ändå inte riktigt uppskatta det när det lite oväntat dyker upp. Hade planerat för fredagsmys med mina änglar, köpt allas favoritsnacks och mumsiga frukter och så försvinner två av tre barn till grannarna på spontant pyjamasparty, M är i Sälen och Ville sover… Vad gör man? Kommer på fullaste allvar inte riktigt ihåg hur man gör… 

Tanken om både en film eller någon mysig bok har slagit mig men det har jag inte ro till… Finns det inte något jag borde göra istället? Tvätta? Städa? Stryka? Svaret är Ja på alla tre men något säger mig att det inte är lämpliga aktiviteter en fredagskväll och ändå ligger de där bak i knoppen och hindrar mig från att njuta av något annat.

Vad gör man då? Försöker ignorera den inre rösten och hoppas på att jag kan koncentrera mig en hel film igenom utan att känna dåligt samvete eller tar man tag i tvätt/städ/stryk först och tittar på en film någon gång sent i natt utan att bli störd av måste-tankar?

Riktigt stökigt, gillar inte att jag tappar förmågan att slappna av så fort jag kliver innanför dessa dörrar, känns som om huset kräver för mycket av mig just nu och resultatet blir bara oordning som stör mig ändå mer… Negativ stress tror jag att det kallas…

Usch!

God natt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.