Vilken vecka…

Hej allihop!

Nu är det äntligen dags för fredagsmys mina vänner, så skönt… Även om det verkligen bara är härligt att huset äntligen byggs så tar det enorma mängder energi, M och jag har varit helt slut på kvällarna den här veckan. Då mina vänner blir det lite extra mysigt när fredagen kommer och man får lägga fötterna högt, dricka sitt favoritbubbel och mumsa Jelly Beans… Allt i väntan på M:s härliga fredagsfat som snart serveras. 

Ikväll blir det Let’s dance 10’årsjubileum som kommer rulla på tv:n så det blir nog lite dansshow här hemma i vardagsrummet också ;). 

Själv skall jag spana på youtube hur man teatersminkar barn till apor, det ni… Imorgon är det nämligen teateravslutning med föreställning (Djungelboken) och jag har lovat att hjälpa till i sminket då det var ont om folk… Efter föreställningen blir det sjukt snabb avsminkning och balettkläder på för uppvisning/dansavslutning på Balettakademien. 
Dessa harmoniska lördagar! 

Efter tumultet bjuds det dock på riktigt grym brunch! Var? Det får ni se imorgon…

Ha nu en riktigt skön fredagskväll! 

With love from me…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.