Vad händer när man anstränger sig lite extra tro?


God afton!

Tittar in lite snabbt för att visa vad som kan hända när man anstränger sig lite extra…

Kommer ni ihåg hur jag skrev om att jag brukade göra små fina paket när jag sålde saker på Tradera? Om inte så kan ni läsa om det här

I kråkslottet har vi haft så mycket att stå i det senaste vilket gjort att jag inte varit inne och tittat på feedbacken förrän idag…
 Så rörd jag blev! 

Det är verkligen underbart att se att så många uppskattade det där lilla extra… Kommer själv ihåg hur glad jag blev vid ett tillfälle när jag köpte kläder till barnen från en underbar dansk webbshop… Kläderna levererades med små söta hårspännen till flickorna och choklad till mig, jag smälte där och då. 

En annan butik som alltid gjort fantastiska paket är Pure and Simple (Mariatorget)… De gjorde små extra saker som att hämta en kvist från blomlådan, använda vackra bomullsband, backa ett steg och titta på det innan de bestämde sig för om de var nöjda eller ej, alltid med målet att skapa ett vackert paket oavsett om man som kund spenderat stort eller smått.

Lovisa hjälpte ju till att slå in paketen och klistra små fyrklövrar och hjärtan och var så klok så;

-Jo, mamma, det blir mycket roligare för barnen att få kläderna om det är fina paket förstår du…

Hon hade verkligen rätt, här kommer några smakprov från min omdömessida;

“Smidig affär, fint inslagen, seriös säljare++++++”
“Så fin klänning, tusen tack! Rekommenderas varmt!”
“Allt mycket bra, fina kläder och fint packat!”
“Fin kofta, inslagen med omsorg, mycket nöjd! 
“Snabbt och enkelt! Trevligt bemötande och väldigt fint inslaget paket :)”
“Fantastisk klänning, sååå fint inslaget”
“Fantastiskt fint packat, blev så glad!” 

Jag sålde över 100 barnplagg under min senaste försäljning och nästan alla fick ett superfint skriftligt omdöme… Jag tar med mig alla fina ord och kryper ner i sängen nu… 

Det här var verkligen ett tydligt tecken på hur omtanke föder omtanke!

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.