Sugardejting – Vem är du som med din finansiella maktposition vill dejta en kvinna i din dotters ålder?

Bildkälla BT.dk

Sugardejting är en åldersmässigt asymmetrisk sexuell relation som består av ett arrangemang mellan en äldre part (sugardaddy eller sugarmama) och en yngre (sugarbaby) vilka ingår ett avtal om ersättning för relationen. Den äldre parten är vanligen förmögen och betalar den yngre parten för umgänge, och den yngre parten är vanligen attraktiv och kultiverad.

Ovan ser ni definitionen på det jag läste om här i morse… Jag kände absolut till fenomenet innan men att det fanns en sajt, sugardaters.se  (danskägd), för denna i mina ögon sjuka dejtingform hade jag inte en aning om. 

Vem är mannen som pussar sin tonårsdotter på pannan innan han går hemifrån för att några timmar senare möta upp en annan pappas unga dotter för en dejt mot betalning..? En dejt där han uttryckt att hon bör komma välrakad, snyggt sminkad och med fransk manikyr… Vem är han?!

Hur kan det finnas tillräckligt intresse för denna typ av dejtingform att en sajt behövs..? Sajten hävdar att det inte handlar om sexuella relationer utan att de gillar den gamla typen av könsroller där mannen håller upp dörren/drar ut stolen för kvinnan… 
For real?! Hur kan de ens hävda en sådan sak? 

Reportern i fråga blev självklart överöst med sexuella förslag av olika former, frågor kring vilka hål hon tog emot i etc. En annan man ville filma henne när hon sög av honom ståendes på knä (självklart skulle den akten avslutas med sprut i ansiktet enligt sugardaddys önskemål) mot 7000kr, inte sex enligt mannen utan porr…

Hur kan man vilja använda sin finansiella överlägsenhet mot unga kvinnor som precis lämnat tonåren? Arrangerad prostitution… 

Eller han som inte köper sex utan helt enkelt ger den unga kvinnan en exklusiv väska värd säg 10k för att sitta på en restaurang i ungt, vackert sällskap vid några tillfällen… Vem är han?!

Uppenbarligen finns ni där ute men vilka jävlar är ni!?

Usch!

Denna vidriga värld som mina flickor snart skall bli medvetna om…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.