Stationskafét och trädgårdsmys…

Hej igen!

Nu har vi varit och mumsat bästa brekkien på Stationskafét, deras frukostpaket är fullkomligt magiskt… Är så glad att vi har så mycket härliga ställen här i närheten. Efter besöket smet änglarna in på Barnens Handelsbod, en helt underbar leksaksaffär med ett otroligt genomtänkt sortiment där man verkligen kan hitta allt. Den här gången blev det en superhärlig slottsbyggsats från Sands Alive så nu knådas det för fullt vid köksbordet 🙂 


Själv tänkte jag passa på att njuta lite av nya magasin i trädgården… Tror nog att jag får ta med mig en stor kopp te och lite filtar, det ser verkligen ut att vara varmare än det är.
Älskar att trädgården snart kommer att explodera i färger, först alla fruktträd och sedan häggen och syrénhäckarna. Dofterna som fullkomligt  slår emot en när man öppnar dörren är ju magiska, jag blir lika förstummad varje vår… Tänk så snabbt man glömmer…
 Det här är ju dessutom sista helgen innan trädgården kommer fyllas av ställningar, kranar mm så det gäller verkligen att slappna av och njuta! 

Nu skall vi se om jag kan trotsa kylan…

Ses snart igen!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.