ST TROPEZ på flaska, ja varför inte…

st tropez self tan brun utan sol BUS
God morgon!

Vet inte hur ni har det hos er men här i byn bjuds det inte på något vidare sommarväder, riktigt ruggigt faktiskt…

Eftersom denna sommar dessutom kommer att ägnas åt byggnation och renovering är jag osäker på om vi kommer att komma så långt som till medelhavet varför jag har skaffat mig lite av den känslan på flaska…

BUS eller brun utan sol-produkter brukar inte vara någon favorit hos mig… Jag har testat en del då jag blir sådär skönt glåmig under vintern och det därför tar emot att dra på sig shorts när våren kommer. Oftast upplever jag att benen blir mer gula än bruna, att det blir flammigt och att det luktar förskräckligt.

Den här gången hade jag dock hört så mycket bra om produkten  att jag kände mig tvungen att ge den en chans och tur var väl det! Den är faktiskt riktigt bra och doftar som utlovat gott, inte bara ok utan riktigt nice!

St Tropez Self Tan luxe Dry Oil är superhärlig, torkar fort och ger perfekt gyllene färg!

Bäst tycker jag att BUS fungerar när man redan har lite färg och bara vill förlänga känslan av semester med några veckor så den här följer med mig i sommar oavsett om vi inte når hela vägen till rivieran utan stannar i Bovallstrand 😉
Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.