SPA och mindfullness med barnen…

Badkar på tassar, sekelskifte
Kandelaber
Byredo två Mister Marvelous
Söndagskväll!

Åh vad snabbt helgerna går men nu är det ju kort vecka igen så snart bjuds det på mer mys med familjen. Här är det ju dessutom så mycket som händer så dagarna flyger förbi snabbare än vad de redan brukar göra i maj vilket är läskigt i sig… Maj försvinner ju alltid innan man vet ordet av.

I veckan har vi, förutom byggkillarna, möte med markarbetare för planering av tomten, besök med Lovisa på KS hörsel- och balanscentrum samt att jag måste få till mässlingvaccination för Vilhelm som varit sjuk varendaste gång som de varit planerat. 

Livet snurrar på helt enkelt… 

För några veckor sedan försökte jag mig på lite mindfullnessövningar vilket bara slutade i katastrof, hittade absolut ingen ro, Vilhelm var ju fortfarande hemma då och det var alltid någon som behövde mig när jag satt där och försökte känna efter hur det kändes i olika delar av kroppen. Idag däremot, när änglarna precis fått sin massage så testade jag att göra övningarna tillsammans med dem…

Vilken fullträff!

Det var helt underbart att sitta där och lyssna på när de beskrev hur det kändes i tårna, hårbotten, armarna mm när de slappnade av, hur otroligt medvetna de blev och duktiga på att sätta ord på sina känslor. Plötsligt ledde dessa övningar till otroligt fina och förtroliga samtal där de lättade sina hjärtan och berättade om saker som hänt i skolan, hur det hade känts då, hur det kan kännas om man hamnar i än den ena än den andra situationen.

Nu sover de skönt i sina sängar och jag går här och känner mig hur lycklig som helst för att jag bjöd in dem till dessa övningar och att vi hittade ett helt nytt sätt att varva ner och känna trygghet tillsammans på. Det låter kanske lite flummigt men det var så himla lyckat…

Stor kvällskram till alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.