SJP on peacock blue och min nya favorit…

Sarah Jessica Parker video Vogue
Ester Eleonora Isa Couture
God kväll!

Här firar vi lite extra idag… Det var nämligen på Kristi Himmelsfärd för 12 år sedan som jag flög till Barca med fina Lotta för en härlig tjejhelg. Att det skulle leda till att jag nu är gift och har tre små barn med killen som visade oss runt på alla restauranger och klubbar kunde jag väl inte riktigt ana… Eller, jo… var sjukt bestämd när jag träffade honom 😉 

Mysig kväll har vi i alla fall med grillning, bubbel och musiklistan från vårt bröllop i högtalarna…

LOVE!

Och… firar man så firar man vilket innebär ny klänning från Ester Eleonora! 
Såg en helt underbar videointervju med Sarah Jessica Parker för Vogue för ett tag sedan där hon pratade om en av sina favoritfärger, peacock blue… Håller verkligen med om att det är en underbar färg och när jag såg den här klänningen på Isa Couture var jag bara tvungen att klicka hem den. 

Ser hur jag kommer att bo i den i sommar! 
Passar ju precis lika bra på stranden med flipflops som på en tokglammig fest med lite högre klackar bara… 

nu skall jag lägga alla små barn och läsa Pettsson & Findus tältar, småbarnsförälderns tvära kast i vardagen… men när de små ljuvligheterna somnat väntar lite mys med min fina M, försök till film kanske… Vem somnar först?

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.