Ralph Lauren levererar… Går midsommar i rött eller blått i år..?

Hej allihop!


Tittar in lite snabbt för att ge er ett smakprov av glädjen som kommit till oss idag i form av underbara barnkläder och något till mor…

Sommarens leverans av Ralph är här och bjuder på fantastiskt söta klänningar, kjolar, rompers etc. Det är alltid lika kul när det här paketet kommer och idag fick jag dessutom jaga det 😉 

Det står på postens hemsida att det skall köras ut till dörr vilket aldrig görs. Vad som händer är att brevbäraren registrerar det som om ingen varit hemma för att ta emot paketet (trots att man är det…) vilket leder till att det åker tillbaka till sorteringen och kommer till utlämningen på Ica dagen efter. Är man en otålig själ, som jag är, vill man inte ha det så… då vill man ha sitt paket NU!

Hittade en otroligt snäll liten postgubbe nere på parkeringen som ringde upp sin kollega som hade vår adress på sin rutt och fick honom att lova att komma upp med paketet då jag behövde det idag… Behövde och behövde, det kanske inte riktigt stämmer men nu är lyckan total och om en liten stund när alla barn kommer hem blir det som julafton fast en sommarvariant här hemma…


Vad jag fick?I kväll kommer jag för övrigt posta spännande bilder från vårt bygge, titta gärna in då 😉

Stor kram och massor av kärlek och glädje till alla där ute i vårsolen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.