NARS ger oss en orgasm eller t.o.m. en supervariant…

Nars orgasm peachy pink with golden shimmer

Nars Super Orgasm peachy pink with golden glitter

God morgon!

Här är det hektiskt… Snickarna hammrar och spikar och bygger vårt hus medan vi stressar runt som tokar och försöker hitta alla attiraljer till dagens uppvisningar… Åh, tänk om jag hade lite bättre framförhållning!

Här kommer i alla fall det bästa tipset jag kan ge er vad gäller partyrouge… Som ni vet kan jag skriva mig varm om mitt Terrybly Densiliss rouge och det är jag verkligen mer än nöjd med alla dagar i veckan! Men ibland mina kära vänner så vankas det partaj och då finns det inget bättre än en orgasm från Nars… 

Antingen är man lite modest och väljer en simpel vanlig orgasm vilket ger alldeles ljuvligt glödande, guldskimriga kinder eller så går man all in och beställer en supervariant som får kinderna att explodera i peachy gold och glitter…

Jag vet, namnen är sådär jobbigt jobbiga att man rodnar när man står på Sephora och ber om hjälp… Men så finns ju nätet där man kan beställa precis vad man vill utan att damen efter en i kön undrar om man tappat det helt. Å andra sidan kan ju det vara lite festligt också… 

Skämt åt sido, det finns inga bättre rouge än dessa två när man vill få den där perfekta glöden, punkt slut!

Ut och shoppa nu eller sätt er vid datorn om det bor en blyg viol i er…

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.