Mer mist – it’s a must!

God morgon! 

I natt fick jag sova med ansiktsmask, jag var fullkomligt snustorr när jag gick och knoppade igår och som en liten bonus hade Ville en betydligt lugnare natt, skönt för alla inblandade…

För inte alls länge sedan skrev jag ett inlägg om fuktspray för ansiktet, jag är ju verkligen tokig i dessa! Det är så skönt om man sitter mycket framför datorn, är ute och flyger eller bara gillar att få en liten återfuktande dusch då och då. Så varför skriver jag om detta igen så kort inpå?

Jo för att L’Occitane har en ny som jag bara måste prova! Testade ju serumet från pionserien härom dagen och nu fick jag mail från L’Occitane om att det finns en mist i denna serie… Eller, de mailade mig gällande morsdag och tipsade om den här…


Nu borde de väl egentligen ha mailat M men han finns nog inte med i deras kundregister 😉

Det återstår att se om det blir en recension senare… Jag kan däremot tänka mig att den är oemotståndlig då serumet doftade fullkomligt fantastiskt! 

Passar på att dela med mig av ett litet minne från Flipps födelse då jag hade tänkt mig att använda en mist som en liten lugnande detalj i förlossningsarbetet (jag hade ju inte fött barn då…) Stackars M hade frågat flera gånger om jag ville ha lite mist varpå jag vrålat att det INTE var aktuellt men vid något litet tillfälle mellan alla dessa värkar så tyckte jag ändå att det var en god idé… M dröjde och jag blev lite irriterad när jag låg där med näsan i vädret och visste att jag bara hade några sekunder på mig att njuta innan nästa värk kom över mig med full kraft…

Med en ytterst tyst och lugn röst försökte han förklara att det inte fanns någon sprayfunktion varpå jag slet flaska ur händerna på honom och mer eller mindre idiotförklarade stackaren i några sekunder innan jag tittat lite extra på flaskan och upptäckt att det inte var någon mist utan en rengöringskräm… Så kan det gå när flaskorna är för lika och kroppen är fullproppad av hormoner som ställer till det för sig!


Hoppas att ni får en härlig dag!


Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.