Kunglig yra i kråkslottet – då bjuds det på plättar…

Hej på er!

Söndag och snart slut på ledigheten… Vad gör man då? Tar en tur till Täby C och friserar damerna såklart, behovet var stort då Filippa nästan kunde sitta på sitt. Detta barn har ju lika mycket hår som fyra vuxna typ så det gäller att hålla efter det. Nu är det i alla fall superfint och inte alls sådär läskigt långt, tänker crazy cat lady med på tok för långa tånaglar när folk har sådär långt hår…

Ett besök på Sprall stod också på vår to-do-list då Lovisa hade slantar att spendera, ängeln hade fått dubblett av Frostlego när hon fyllde år och nu skulle det korrigeras. Hon hittade denna fantastiska kungautstyrsel och glider förtillfället omkring här i kråkslottet och ser väldigt märkvärdig ut… Hon har dessutom satt sin lilla mor i arbete genom att beställa en röd sammetskudde till sin kungakrona, fint skall den vila…


Passade även på att köpa grå tråd så att jag kan sy spännande överraskningar till barnrummet, bilder kommer inom kort…

Läste fina Julia K:s blogg i morse och blev så sjukt sugen på plättar efter dessa fantastiska bilder! Det fick helt enkelt bli plättfest när vi kom hem 😉 
 Här är alla lika barnsligt förtjusta i dessa små gyllene godsaker så det gäller att hålla sig framme… Självklart serverades de med fluffig grädde och mumsiga syltsorter… 

Vad som finns i påsen?

Något mysigt till kvällens SPA och lite andra godsaker, återkommer med mer detaljer senare.

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.