I en rymdraket på KS…

Hej!

Så har Lovisa och jag varit på KS för det årliga hörseltestet, hon hör inte riktigt lika bra som oss andra och därför behöver vi kontrollera lite extra… Nu börjar ju skruttan skolan snart dessutom och då gäller det att ha lite extra koll. Efter dagens besök har vi fått remiss till ett härligt gäng som skall ge oss och skolan tips på hur vi kan anpassa miljön efter Lovisas behov. 

Jag måste verkligen lyfta på hatten för denna fantastiska läkare! 
Samtidigt som hon gav mig en herrans massa information lyckades hon hålla Lovisa på ett alldeles strålande humör… Det testades rymdraket (undersökningsstol), lektes med Bamsemärken, snackades skolstart och Nalle Puhsagor. Lovisa fullkomligt lyste av lycka över denna totala uppmärksamhet som gavs henne och när vi hade gått ut i korridoren igen vände hon om, öppnade dörren och sa hej då en extra gång! 

Nu har hon skuttat iväg till förskolan för att ta hand om Vilhelm igen, hon var allt lite orolig när hon susade iväg i bilen i morse och lämnade honom ensam kvar… Hon är så otroligt omtänksam och älskar sin lillebror på ett alldeles magiskt vis…

Nu skall jag ut i trädgården och ha möte med en firma som heter Sluta gräv, de skruvar i plintar i marken istället för att gräva och skall förhoppningsvis hjälpa oss med sådana för plank och staket…

Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.