Hjältar…

Heroes Eurovision song contest 2015

Hej mitt i natten!

Här i stugan är det bara one hero standing och det är hon som inte sov föregående natt, det ni… Men så är jag ju en gammal faghag som vrålat schlagerdängor och skakat rumpa på Naglo oräkneliga nätter…

Det känns otroligt kul och det här var något som Måns och låten verkligen förtjänade! 

Barnen gjorde sitt absolut yttersta för att hålla sig vakna och vilken dansshow de bjöd på innan de tacklade in! Vår lille sång- och dansman har nog ärvt mors talanger för den där lilla stjärten viftade så frenetiskt att vi andra bara gapade 😉

Nu hoppas vi verkligen att det sög musten ur honom så att han sover lite mer i natt, det vore ju faktiskt festligt om jag vaknade imorgon och såg lite piggare ut än i morse.

Stora segerkramar och vinstpussar till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.