Ljuvligt bröd, balett och plantering…

Hej på er!

Så idag var det äntligen dansavslutning, trodde ju att det var det förra helgen men då var det bara avslutning för teatern… Alltid lika förvirrande… För att snurra till det lite extra hade inte Lovisa sin avslutning idag utan nästa helg men det är ju bara kalas för vår del, då missar vi ingen vilket självklart gläder de små änglarna…

Vi började i alla fall dagen med seg och härlig helgfrukost med massa godsaker från vårt lokala bageri Kardemumma. De är så sjukt duktiga och vi är sååå tacksamma för att vi har ett så härligt bageri med så höga ambitioner här i vår lilla by…  Den här gången blev det en Kamut och massa pain au chocolat… Mums!

Efter denna bastanta frukost gick ju dansen galant. Det märks att de blir äldre och att högre krav ställs men trots det är de så himla gulliga mot barnen. Idag var det dessutom en gammal elev som var på besök för att inspirera.. Alltså, wow! Denna lilla ljuvliga varelse var så duktig! Hon gick på kungliga svenska balettskolan och var som sagt helt magisk att titta på. Roligt för våra små änglar att se vad som kan hända om man skulle vara sugen på att satsa.

Filippa var i alla fall väldigt nöjd med sin insats och sina söta små blommor som vi firade henne med. Vad som står på önskelistan nu? Fler träningar i veckan… Oh, denna logistik…

När vi kom hem planterades nya hallonbuskarna och lite rabarber precis vid lekstugan, man skall ju kunna smyga ut och hämta lite godsaker att mumsa på där inne tyckte lovisa.

Stor kram! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.