Härliga ledighet…

Åh vad jag älskar långhelger! Det är så skönt att slippa söndagsångesten som annars lätt infinner sig lite för fort…
Det var ju ganska svalt ute förut så det blev inte så mycket mys i trädgården som jag hade hoppats på men här inne har jag haft det härligt. Packade upp åtta säckar ved till vårt inbyggda vedförråd vid kaminen i glasverandan och passade på att tända en liten brasa i vardagsrummet också, älskar det där rogivande sprakandet…

Eftersom Ville var ute med M och eldade i trädgården passade jag på att springa, det har verkligen blivit som en drog, fast en ganska bra sådan då… Har haft en tuff vecka vad det gäller mina andningssvårigheter och då finns det inget som känns bättre än att springa, jag mot ? men jag vinner!

Nu skall vi laga till schnitzel och helgmysa! Hörde minsann hur M just poppade en kork i köket, bubbel till frun 🙂

Hade för övrigt tänkt att hinna med en film ikväll, någon som kan komma med ett tips? Jag har varit borta från allt vad film heter sedan -06 känns det som så fyll mitt kommentarsfält med filmtips nu, det kan den här trebarnsmamman behöva 😉

Ha en fantastisk kväll!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.