Kiss kiss kiss…


God morgon!

Här har vi hamnat i en knivig situation… Den här mamman som tappat sin förmåga att planera har dubbelbokat yngsta dottern, kalas och dansavslutning sammanfaller om några timmar. Jag är inte populär just nu, självklart vill den lilla bönan vara med på båda tillställningarna vilket är möjligt om hon bara går en av två timmar på kalaset men hon vill vara med på allt såklart… 

Får se hur detta kommer att sluta, min gissning är gråt, tandagnisslan och en mamma med sjukt dåligt samvete…

Så, mitt morgontips…? Valium… Nej då, så illa är det nog inte, vi tar något annat som piggar upp… Läppar i alla vårens färger…

Som ni vet är jag sjukt feg vad det gäller läppstift, känner mig väldigt obekväm om det inte är väldigt nära min egen färg… Men jag kommer ihåg en vår för fyra år sedan då jag flippade totalt och gick bananer på NK och köpte massa rosa och röda varianter. Under ungefär två veckor smetade jag på de där färgerna och vart jag än gick log folk och frågade om jag hade gjort diverse olika ingrepp… Så egentligen kanske det inte är så dumt att sprida lite färg och glädje omkring sig..?

Min långa erfarenhet av neutrala färger har i alla fall lärt mig en sak vad gäller läppstift, satsa lite extra slantar på dessa så sitter de bättre, ger finare lyster och framförallt betydligt mer fukt. De gånger jag valt billigare varianter (vilket var ofta i min ungdom) så har de torkat väldigt fort, lagt sig ojämnt och inte stannat på sin plats, fast det kanske hade mer med ungdomen att göra när jag tänker efter 😉

Här kommer i alla fall tre favoritmärken!

Chanel Rouge Coco ultry hydrating lip colour – En uppdaterad variant av en klassiker som utlovar mängder av fukt, det låter väl bra… Detta underbara läppstift kommer i 29 färger som alla berättar en unik coco-historia men framförallt ger väldigt vackra återfuktade läppar.

Estée Lauder Pure colour longlasting lipstick – Detta är ett riktigt bra läppstift att ha på fester, bröllop och andra tillfällen då man vill att färge skall sitta i mååånga timmar. det finns i 20 färger och innehåller bland annat sheasmör som gör att det trots sin longlasting effekt inte torkar ut läpparna.

Christian Dior – rouge dior  – Min favorit som jag skrivit om här tidigare. Ett underbart stift som känns som ett läppbalsam och finns i mängder av fina färger, 46 stycken!!! Det är så roligt att man kan bli lite tokig och förköpa sig… Speciellt om man då är e fegiis som sedan bara använder den neutrala färgen trots allt… 

Prova att sätta lite färg på läpparna idag och se vad reaktionerna blir… Nu skall jag lösa det kaos jag skapat, whish me luck!
Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.