Fuktbomba under dagen och fr.o.m nu krävs morgonrock i badrummet!

God morgon!
Jisses vilken start på dagen jag fick… insåg när jag morgontrött linkade in i badrummet (på andra våningen) att det numera finns en byggställning precis utanför badrumsfönstret och att det på den byggställningen knatar omkring byggarbetare. 

Lärdom?

Bär alltid morgonrock i badrummet alt. sov med betydligt mer vältäckande pyjamas… 
Denna lilla fadäs gjorde i alla fall att jag vaknade till liv rekordsnabbt, vidöppna ögon och rosor på kinden inom loppet av några sekunder. Väljer att tro att ingen såg kvinnan som kastade sig bakåt och ytterst dsikret flaxade in i sovrummet igen, något annat blir på tok för jobbigt då de faktiskt kommer att hänga här hos oss i någon månad.

Till dagens morgontips, det här med morgonrock gäller ju främst de som har byggarbetare i badrumshöjd för er andra tänkte jag berätta om en liten favoritritual, nämligen att fuktbomba on the run…

Först och främst gäller det ju såklart att ha en bra morgonrutin med en ansiktskräm som passar din hudtyp och ger bra med fukt under dagen. Jag känner dock att det ibland kan vara skönt att fylla på och då finns det inget bättre än en fuktspray eller så kallad face mist. 

Jag har använt mängder av märken genom åren och har några favoriter. Vad som är bra med dessa sprayer är att de varken kladdar ner eller förstör applicerad make-up, inte heller ger de någon klibbig känsla utan tvärt om hjälper de till att fixera sminkningen samtidigt som det ger en fräsch känsla, piggar upp och ger fukt. 

Här kommer tre favoriter;

Clarins fix’ make up – Denna produkt är fantastisk om man bär smink då den fixerar och gör så att sminket sitter bättre. Använd som ett sista steg när du lagt din make-up och fyll på under dagen när du känner lite extra behov av fukt. 

Kerstin Florian Caviar Rose Damascena mist – Denna goding passar både på ren hud eller efter make-up. Den inte bara tillför fukt utan hjälper även till att förebygga förtidigt åldrande… Framförallt så doftar den ljuvligt av rosor och bara det är anledning nog att använda den.

Decleor baume fraiche hydratante – Detta har ju varit min favorit alla kategorier då själva sprayen är underbar, det blir som ett tunt fuktmoln som dimper ner på näsan och kinderna och gör att man känner sig superfräsch. Tyvärr så vet jag inte om den säljs fortfarande men hittar ni den så får ni gärna hojta till. 

Det var det… 

Nu skall en mer välklädd jag erbjuda de snälla killarna lite kaffe…

Ha en fantastisk dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.