Feet first…

God morgon!

Här har huset vaknat med buller och bång då vi råkade sova lite för länge, 07:00… Wow så skönt! Följden blev dock att vi for runt som små galningar för att få allt iordning till skola, förskola etc. Flipps skola har ju ett samarbete med Operan just nu och efter två besök hos dem var det nu dags för Operan att komma till skolan. De skall lära eleverna hur man dansar balett varför Flipps ville gå i full mundering, det sitter därför en liten ballerina i klassrummet just nu 🙂

Dagens morgontips…

Det får bli att ta hand om fötterna!  Sommaren är snart här och med den kommer underbara sandaler och flipflops. Det brukar medföra att man vill se över fötterna en smula, de brukar ju bli lite torra och framförallt hårda över vintrarna… Kängor, pjäxor och andra spännande fotprydnader brukar göra att en pedikyr känns mer än nödvändig innan man vill visa fötterna bland folk. 

Så för något år sedan tipsade min kära syster mig om denna lilla apparat, kanske inte ser så avancerad ut men oj vilken skillnad den gör! En elektrisk fotfil och fötterna blir lika mjuka som Villes på bara några minuter… Helt fantastisk! 

För att göra det lite mysigt brukar jag tända ett doftljus, det här ovan är ljuvligt och får en lätt att tänka på sommarbad och stränder så att man kommer i rätt stämning 😉 

Avslutar gör man med en underbar fotkräm och kanske en liten bomullsstrumpa på.. Sedan kryper man ner i sängen och låter krämen göra sitt under natten. När man vaknar är fötterna härligt mjuka och redo för ett nice sommarlack!

Ha en skön dag!

Nu väntar tandhygienisten på mig…


Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.