Ett handtag, tak och blommor… Det växer överallt

Hej i ledigheten!

För det hoppas jag verkligen att ni får vara, lediga alltså. Fast om jag skall vara helt ärlig så har det ju inte direkt bjudits på något fint majväder… Vi trotsade regn och rusk och åkte till den lokala plantskolan för att inhandla nya hallonbuskar, blommor till änglarnas lekstuga och en underbart stor och härlig Hortensia till vår kopparbalja.

Det gäller ju att försöka piffa där man kan och det är verkligen en utmaning just nu när trädgården är en byggarbetsplats. Såg helt underbara rosor där borta på plantskolan och drömde mig bort till nästa vår då det definitivt skall fixas med ljuvligt doftande rosor av alla de slag.

M passade på att montera ett dörrtrycke till lekstugan och Ville och jag planterade superfina pelargoner till de små blomlådorna… Längtar såå tills vi får upp fönster på det lila huset, det är inte lång tid kvar, M skall bara måla insidans spröjs… Det kommer att bli såå fint! Lite loppisbesök för små pinnstolar och ett litet bord blir nog kalas och sedan får det bli ett platsbyggt kök till dem 🙂

De sjukt effektiva snickarna jobbar på med råspont och papp just nu vilket kanske kan leda till en taklagsfest imorgon… Det skulle passa alldeles utmärkt med tanke på att vi skall ha härliga gäster på middag.

Nu väntar löpbandet på mig nere i källaren, har haft så mycket allergi och skräp det senaste så nu var det ett tag sedan, bäst att önska mig lycka till!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.