En kur för ögat…God morgon på er!

Idag vaknade jag med en energi som jag inte vet riktigt var jag hittat men den kommer att behövas under dagen, det är ju lördag med teater och balett… M stökar i köket och fixar frukost medan alla barnen håller på med mer sands aliveprojekt, det verkar vara hur kul som helst. 

Innan morgontipset kommer skall jag förklara varför det finns en bild på mig med i det här inlägget;) Jo, det beror på att jag har världens skönaste jeans-jumpsuit på mig! Den är fantastisk! Köpte den på Mathilde för massa år sedan och har haft den hur mycket som helst, tyget är mjukt som en pyjamas typ…. Märket är RA-RE och finns att köpa bla här.

Nu till morgontipset vilket idag blir en fantastisk ögonkur från Decléor. Egentligen kan man ha den dagligen som ögoncreme och serum eller så kör man den tre veckor som en intensivkur för att sedan gå tillbaka till sin vanliga ögonrutin. Känner man av behovet kör man ytterligare en kur helt enkelt. Den rekommenderas för 40+ (snart är jag ju där…) men jag tycker absolut att man kan köra den som en kur även om man inte nått denna fantastiska ålder 😉

Påsar under ögonen stramas upp och fina linjer blir mindre framträdande, för mig personligen märker jag främst av påsarna… Jag har fel på min sköldkörtel vilket gör att jag lätt samlar på mig vätska runt ögonen och tycker därför att det är väldigt skönt med avsvällande produkter och den här gör verkligen jobbet!

Hoppas att ni testar och blir nöjda!

Stor kram!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.