Drömmen växer…

Hej!

Här befinner vi oss i vad som bäst kan beskrivas som chock… Hur mycket hus kan det byggas på bara några dagar? De jobbar så sjukt intensivt de här gossarna och allt bara tar form mitt framför ögonen på oss. Det är oerhört svårt att få något jobb gjort när man hela tiden vill ta en paus och kika på nästa steg i detta för oss så spännande bygge.

Igår fokuserade de på hallen som är i ett plan och kommer att länka samman de båda husen medan de idag har fiffat med det övre planet samt takläggning av hallen. De man nu ser uppstickandes som två små torn är takkupor, en i vårt sovrum och en i dressing roomet. I det sistnämnda tror jag att det blir en platsbygd sittbänk i den lilla kupan där man kan sitta och mysa samtidigt som man får inspiration, vad tror ni om det?

Sedan var det ju det här med färgsättningen… Nu är lekstugan färdigmålad (igen) och vi känner oss väldigt nöjda, med lite fina vita offerbrädor och gavelornament som ljusar upp det hela så kommer den här gröna bli kalas. Är så glad att vi hittade den där villan i Stocksund för den här tonen är perfekt till all grönskande omgivning. Det gäller verkligen att inte gå för blått då det skär sig mot bladens gröna och jag vet inte om vi hade vågat köra såhär “gult” om vi inte sätt det uppmålat först. Små färgprover är ju helt galet svårt och utomhusfärger behöver man nästan se i just dagsljus och inte inomhus.

Tack snälla ni för att ni tittar in och följer oss i detta enormt spännande projekt! 

Massor av kärlek!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.