Dream dream dream…

Hej!

Tittar in lite snabbt bara för att dela med mig av dessa ljuvliga bilder från Sköna hem

Tog en paus och bläddrade lite i magasin när jag hittade den här underbara trädgården med denna fantastiska glasveranda som liksom binder ihop alla ljuvliga växter och blommor med huset… 

Åh, jag vill ju vara där redan nu… när man får skapa och göra det härligt runt omkring sig. För tillfället är det ju allt annat än vackert men oj vad jag längtar! 

Undertiden får jag helt enkelt bläddra och drömma, vilket inte alls är så dumt ibland. Vad mycket härlig inspiration man får av alla fina reportage! Det fullkomligt snurrar där uppe i knoppen nu och bara vetskapen om att väggen bakom mig kommer att försvinna inom kort och bli just en sån här fin och ljus glasveranda gör mig överlycklig 🙂 

Då mina vänner, då skall jag plantera och påta, bygga bord och bänkar och njuta i min lilla nyskapade oas… Då smäller det!

Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.