Den lilla vita och stövlar, LV goes Boho…

Louis Vuitton SS15

Louis Vuitton SS15

Ralph Lauren Anine Bing Minnetonka
Hej igen!

Här kommer lite sommarlängtan i form av Ralph Lauren, Anine Bing och Minnetonka… 

Älskar hur Louis Vuitton kombinerade den lilla vita med stövlar under SS15-visningen. Själv har jag gjort en liten Bohovariant och matchat med fransiga tonkisar men kan absolut tänka mig ett par mer klassiska stövlar också, en kul kombo som passar grymt bra i stan… På landet och här hemma i trädgården blir det nog sandaler dock 🙂  

Jag har valt en tvådelad variant även om jag vanligtvis älskar klänningar. Det beror helt enkelt på att jag föll pladask för Anines Bohemian dress men då den var helt slutsåld överallt så fick det bli kjolen istället och då kom jag på att jag hade den här toppen från RL som passar perfekt! Ibland har man tur…

Har för övrigt en magisk handväska som passar riktigt bra till det här, hittade den för 30 kr på en loppis och föll pladask… Bilder kommer inom kort…

Ha en skön dag! 

Nu skall jag ut i trädgården…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.