Clueless och pelargoner…


Hej hej!

Det blev verkligen lite rörigt i morse när vi vaknade sådär sent… Efter att jag rusat till förskolan och lämnat små barn som knappt förstod vad som hände och sedan flåsat vidare till tåget upptäckte jag att jag varken hade med mig pengar, kort eller busskort. Så det kan gå när man byter jacka och fokuserar på att alla barn skall ha mössor och vantar på sig. 

Med 7 % batteri i mobilen blev det en sms-biljett och laddning av mobil hos tandhygienisten som jag sedan fick lämna skamset med en faktura i handen. Inte blev det några macarons från Laudrée som planerat heller, tror inte att det går att handla på kredit där… Illa!

Tog mig en mysig promenad genom Humlan när jag var på väg hem igen vilket lugnade ner tempot på dagen lite grand. Vilken underbar plats det är mitt i stan. Har hur mycket härliga minnen som helst härifrån, allt från studentens champagnefrukost, till mysiga jobbluncher och blöta sommarnätter till förverkar med Vilhelm 😉 Älskar denna park! Gick vägen om Danderydsgatan också, brukar passa på att ta mig en liten promenad där när jag går till och från tåget, en så söt och lugn liten gata mitt i stan…

Väl hemma igen fick jag tid att plantera det jag inte hann med igår samt jobba en stund. Nu bär det av mot förskolan igen!

Ses i afton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.