Citron i kakan och i fjärilen…

Vilken dag det blev!

Alltså, här blev det vårstämning de luxe med utelek, röjning i trädgården och underbar citronkokoskaka serverad med jordgubbar och grädde, mmm…

Tänk vad ljuset och värmen gör med oss… Oavsett hur jag mår känns det alltid lite bättre när allt blir vackert runtomkring mig. Som en liten magisk detalj kom vårens första fjäril till oss när vi satt och fikade, en citronfjäril till citronkakan.

Alla byggarbetare blev också nöjda och glada för lite kakpaus 😉


När vi satt där och myste som bäst kom ett äldre par förbi och tittade in i trädgården, de hade följt bygget från sin balkong sedan arla morgonstunden och tyckte att det var sååå roligt att vi gjorde så fint. Vad glad man blir av sådana fina kommentarer från främlingar!

Det känns helt overkligt men när jag tittar ut genom köksfönstret nu ser jag faktiskt en vägg och en dörröppning som skall leda in till den nya delen av vårt hus… 
Den där Ville kommer ha sitt första egna rum, där badrummet kommer bli precis som jag drömt om, där vi äntligen får ett kontor och ett eget sovrum igen… 
Den där mina älskade kläder kommer att få husera på 14 kvm! Gud som vi har längtat, kläderna och jag… Tro det eller ej men mina stackars kläder har bott i källaren i TRE år! Jag kommer knappt ihåg vad jag har och kan nog tänka mig att det blir en rejäl utrensning när det väl är dags att packa upp allt. Det skall verkligen bli ett underbart litet projekt, att få till ett dressing room i äldre stil, riktigt kul!


Tror minsann att det kommer lite påfyllnad från Isa Couture imorgon… Återstår att se 😉


Stor kram i kvällssolen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.