Caught in the act och en syster på vift…

God afton!

Här i kråkslottet har vi haft en halv familj ikväll då ängel no 1 och M är på pappa/dottermiddag hos goda vänner. De har tydligen väldigt trevligt och just nu serverar damerna en underbar efterrätt bestående av leverpastej, lök, salt, peppar, jelly beans, fanta, salt och salt… låter ju ungefär lika magiskt som det ser ut 😉 
Gullungar! Min har dessutom tappat kjolen ser jag… Ingen ordning på dagens ungdom!

Här hemma har vi gosat oss, läst mysiga sagor och druckit välling och nu sover de tätt ihop i vår stora säng tillsammans med mängder av gosiga mjukdjur och böcker. De har verkligen en alldeles speciell kärlek till varandra de där två, det skall bli så roligt att följa den under åren och se hur den utvecklas och vad den tar för form när de växer och blir större… Som det är nu så är de oskiljaktiga vilket känns helt fantastiskt… Det första Lovisa gör på morgonen när hon kryper ner i vår säng är att lägga sig tätt tätt intill Ville och ta i hans hand eller fot, sedan ligger hon där och gosar medan de dricker välling under tystnad och vaknar tillsammans…  

En annan gosig sak som vår stora sexåring inte vill sluta med är sin tumme. Idag blev hon tagen på bar gärning efter middagen… Hittade henne uppkrupen i soffan med tummen i munnen. Hon vet ju så väl att hon borde sluta nu men kan inte låta bli när hon blir trött lilla vän… Napp är ju bara att göra sig av med men tummen liksom, den är ju där den är. Har ni några knep som underlättar den här avvänjningen? 

Nu blir det ljudbok och en stor kopp te…

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.