Besök Sturebadet och plocka med dig en…

... Moor Mud Masque från Kerstin Florian.

Varje gång jag befinner mig på Sturebadet i Stockholm passar jag på att uppgradera min upplevelse med deras SPA-kit från Kerstin Florian. Det är verkligen supermysigt att göra en liten SPA-ritual innan bokad behandling för att komma i rätt stämning och inte bara kasta sig flämtandes in i behandlingsrummet (vilket också har hänt)… Dessutom är det härligt att ta med sig detta lilla kit hem och förlänga SPA-känslan lite…

En favorit som följer med är Moor Mud Masque. Det är en djuprengörande lermask som ökar cirkulationen, förfinar och ger nytt liv till en lite matt och glåmig hud. Just nu testar jag om den kan lugna ner min tokiga hormonhaka. Antagligen kommer den inte göra enorm skillnad, just hormonfinnar är det väldigt få saker som biter på, men försöka kan jag ju alltid göra. Dessutom tycker barnen att jag ser rolig ut med ett svart skägg och det kan jag ju bjuda på.

Leran torkar och stramar åt under tiden som den verkar, för att återfukta och undvika den stramande känslan kan man spraya lite Rehydrating Neroli Water, som också ingår, över området. En fördel med detta vatten är att det inte bara återfuktar utan dessutom har en lugnande effekt på huden.


Man kan ju självklart bara förse sig med produkterna också, det krävs ju inget SPA-besök för den sakens skull men det är ju ett ganska trevligt sätt att få dem på 😉


Hoppas att starten på denna långledighet blir supermysig!


Själv skall jag få jordgubbar till frukost… så firar jag…


Kram och god morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.