Barn på vift, Vittingetegel och röda ögon…

Hej på er!

Nu är det dags för mig att susa iväg till förskolan och fixa hem det enda barn jag kommer få med mig idag, lilla Ville. Flickorna är hos kompisar och leker, känns som om jag knappt ser dem nuförtiden men jag är såklart otroligt glad över att de har fina vänner.

M ringde just och berättade goda nyheter, han har fått tag i begagnat vittingetegel. Kanske låter märkligt att jag vill he det begagnat men jag vill att det skall passa med vårt befintliga hus och inte lysa nytt i vårsolen… Vi hade ju kunnat lägga nytt över hela huset, den befintliga delen behöver också läggas om men där vill jag behålla tegelpannorna, tvätta av dem lite och lägga dem på plats igen. Jag tycker ju så mycket om att vårt hus är gammalt, det är ju det som är själva charmen och den vill jag behålla… Vet inte hur många byggmöten vi haft där jag tjatat om gamla fönster, befintlig panel etc. Vår projektledare är helt med på noterna medan vår snickare vill göra allt nytt och fräscht…

Där ser man så olika man vill ha det och härligt är väl det 🙂

Nu skall jag dra på mig mina solglasögon och dölja de här röda ögonen för omvärlden…


Ses lite senare!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.