Bad hair day?


God morgon!

Efter gårdagens inlägg kan ni ju bara ana vilka känslor jag hade för mitt hår när jag vaknade i morse… Känslan av Aghhh hade inte ersatts av något mysigt rosa skimmer om man säger så. Håret kändes vansinnigt torrt och livlöst…

Så vad gör jag dagar som dessa?

Jag flätar! 

Efter ett besök hos en väldigt kreativ frisör en av mina första dagar i Barcelona (innan jag kunde spanska) lärde jag mig att göra inbakade flätor på mig själv. Denna kunskap kommer väl till pass när håret mest liknar Rod Stewarts och man inte har tid att ta en lång dusch med mysiga inpackningar etc.

Har man det, tid alltså, så finns det dock underbara produkter som gör håret vansinnigt mjukt och fint. Jag har två serier som jag inte skulle kunna leva utan. Jag byter mellan dessa två mest för att jag tror att det kan vara bra med förändring ibland men det är nog mest en känsla.

Redken All Soft  är en mjukgörande serie för torrt och grovt hår som är i behov av en ordentlig fuktkur. Den är gjord för att ge skinande glans och silkeslen mjukhet samtidigt som den konditionerar inifrån och ut och ger styrka till håret. Den är faktisk sådär magisk som den utlovar sig för att vara. Hade jag bara tänkt till så hade jag lagt en inpackning innan jag gick och la mig igår, efter en natt med den i håret är det lika mjukt som barnens…

L’Occitane Repairing serie är lika underbar den, håret blir jätttemjukt deoch otroligt glansigt samtidigt som den reparerar från hårbotten till topparna . Ett enormt plus hos denna serie är doften, den är fullkomligt beroendeframkallande! Dessutom sitter den i så att håret luktar nyduschat i flera dagar, det är ju väldigt trevligt då man faktiskt inte bör tvätta håret dagligen…

Det var dagens morgontips! Nu bär det av mot Karolinska för Lovisas hörselkontroll, återkommer om hur det gick för henne senare…

Kram!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.