Årliga kosläppet i Kårsta…

Nu är det vår på riktigt för nu har vi spanat på överlyckliga kossor i Kårsta som fått komma ut på grönbete… Det är verkligen roligt att se hur mycket folk som samlas varje år och hur fint det ordnas med tipspromenad, gårdsbutik, bullkalas och mjölk till alla små. 

I år var kossorna nöjda och glada till skillnad från förra året då det haglade… Då var det en och annan som vände i dörren och gick in igen vilket jag har full förståelse för 😉 

Idag var det andra miner och små språng då det bjöds på sol och vårvärme! Det gällde våra små änglar också som inte ville åka därifrån… De hittade en enorm traktor som fascinerade allihop och en supersöt liten häst som gärna matades och gosades med. Nu vill de bli bönder och bo på gård fast det är klart Lovisa tyckte att det luktade ganska illa och ville inte ha gödsel på skorna så hon får nog tänka om…

Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.