Akut hjälp för svullna ögon…

Supreme wrinkle solution eye patch Carita Paris

Stress Relief Eye Mask Estée Lauder

ULTRA CORRECTION TOTAL EYE REVITALIZER
Fortfarande ganska pollenmosig men betydligt mindre svullen under ögonen…

God morgon!

Måndag igen… Huset fullt av morgonyra barn som skall iväg till skola och förskola… Mellansyster som bygger Kaplastavar som lillebror rasar… Storasyster som försöker bevisa att tråden inte alls går sönder i sången om de balanserande elefanterna utan man kan minsann sjunga för evigt… En man som springer omkring och fotograferar tak så att plåtkillarna kan göra en uppskattning om åtgång…

Jag?

Tokpollenskruttig och försökte finna ro med en ögonmask för att få bort extrem svullnad. Vidare lugnt var det inte men bättre blev det i alla fall. Idag använde jag mig av Estée Lauders men tänkte tipsa er om tre olika varianter som jag testat genom åren och som verkligen gör skillnad när läget blir akut. Har du inte någon mask hemma så lägg på gurkor eller kalla tepåsar, det främsta man vill uppnå är att minska vätskeansamlingar under ögat och det gör man bäst genom att dra ihop kärlen lokalt vilket kyla gör…

Vill man ha lite mer så testa någon av dessa;

Supreme wrinkle solution eye patch från carita Paris – Det här är lite magi i ett plåster och passar perfekt till en åldrande hud då den innehåller hyalyronsyra och därför motverkar uppkomsten av rynkor samt suddar ut de som redan finns (tyvärr försvinner de inte permanent men för en stund är man askungen…). Efter 10 min med dessa plåster försvinner mörka ringar och huden är ordentligt återfuktad. 

Stress Relief Eye Mask från Estée Lauder är en av mina absoluta favoriter och finns alltid med om jag är ute och reser eller har det stressigt runt omkring mig. Den passar alla åldrar och funkar även perfekt efter en sen kväll på stan eller som idag, en hemsk pollennatt. Med aktiva ingredienser som gurka och aloe vera verkar masken lugnande samt avsvällande. Även här krävs det att man har minst 10 min men det måste man ju kunna hitta annars är det riktigt illa…

Ultra Correction Total Eye Revitalizer från Chanel – Här krävs plötsligt mer än 10 minuter, nämligen 10 dagar men har man det så blir resultatet kalasfint! Det består av en kombination av roller och plåster som man använder två gånger per dag i tio dagar.Efter denna kur är området ordentligt återfuktat, svullnaden kraftigt minskad samtidigt som mörka ringar försvunnit…

Lycka till!

Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.